Üdvözlet az Úr Jézus nevében

Jöjjön el és találkozzon amerikai és európai keresztyén könyvkiadókkal április 16-18. között (hétfőtől szerdáig), dicsőítésre és imádatra, szerzői jogi és licensz-találkozókra, és egy egynapos képzésre a budapesti Benczúr Hotelbe!

A CLC Internationallel együttműködve a CBA negyedik alkalommal rendezi meg a Marketsquare Europe (korábbi nevén Marketsquare Budapest) c. rendezvényét. Ez az összejövetel évről évre növekszik, és most új programokkal segít fejlődni a keresztyén könyvkiadóknak, ezzel támogatva a szolgálatot és evangélizációt.

Kedd este vendégeink tiszteletére díszvacsorát adunk, melyen sor kerül dicsőítésre, kiadói tájékoztatókra, valamint lehetőséget biztosítunk az ismerkedésre és kapcsolódásra is. A képzési napon a marketinggel és a szerződéskötéssel fogunk kiemelten foglalkozni.

Ez az alkalom a CBA tagjai számára ingyenes, tagsággal nem rendelkezőknek €20. A regisztrációhoz tartozik a kedd esti díszvacsora, a képzési nap, továbbá a két napos szerzői jogi és licensz-tárgyalások lehetősége.

Minden alkalmat a Benczúr Hotelben tartunk. A belépődíj a szállást nem tartalmazza.Kattintson ide a szálloda információiért.

További információk és regisztrálás: MarketSquare Europe.

Reméljük, találkozni fogunk!

Üdvözlettel,
Curtis Riskey
elnök, CBA